Slachtoffer bekneld met arm in lopende band bij bedrijfsongeval

Slachtoffer bekneld met arm in lopende band bij bedrijfsongeval

Geplaatst op 11 augustus 2022, om 11:37 uur

EMMELOORD – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden aan de Montageweg in Emmeloord, meldt Omroep Flevoland.

Rond 04:00 uur kwam de melding binnen, waarna de brandweer met meerdere voertuigen uitrukten. Ter plekke was het slachtoffer met zijn of haar arm en hand vast komen te zitten in een onderdeel van een lopende band. Het slachtoffer werd bevrijd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat het om een bedrijfsongeval gaat zou dit normaal gesproken onderzocht worden door de Arbeidsinspectie. De instantie gaf donderdagochtend aan nog niet op de hoogte te zijn gesteld van het specifieke ongeval.