BMW eigenaren opnieuw de dupe van leegroven auto

BMW eigenaren opnieuw de dupe van leegroven auto

Geplaatst op 11 augustus 2022, om 09:17 uur

PUTTEN – In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee BMW’s in Putten opengebroken en is alle elektronica weggenomen uit het dashboard. Ook het stuur is verdwenen.

Al eerder slachtoffer
Vijf maanden geleden troffen beide eigenaren ’s ochtends hun auto ook al zo aan. Toen waren de eigenaren de auto ruim een maand kwijt voor hertstelwerkzaamheden. De schade bedroeg toen rond de 15.000 euro.

Vakantie
“We zouden komende zondag met deze auto op vakantie gaan maar daar moeten we nu een oplossing voor vinden,”, verteld de eigenaar.

Daders
De inbrekers hanteerden dezelfde werkwijze als de vorige keer om in de auto te komen. Er werd een gat geboord in het portier aan de kant van de bestuurder. Vermoedelijk zijn Oost-Europese roverbendes verantwoordelijk voor de diefstal. Op meerdere plaatsen in het land zijn de afgelopen tijd BMW’s ontdaan van dure onderdelen van de auto’s.

Foto: Tim van Donkersgoed / Persbureau Heitink