Schietincident Feldbiss Kerkrade, één persoon gewond

Schietincident Feldbiss Kerkrade, één persoon gewond

Geplaatst op 10 augustus 2022, om 09:58 uur

KERKRADE – Woensdagnacht rond de klok van 00:15 ontving de politie een melding van een schietincident aan de Feldbiss in Kerkrade. Bij het betreden van de woning troffen de collega’s daar een gewonde man aan. Deze man is naar het ziekenhuis overgebracht. Vooralsnog lijkt deze persoon buiten levensgevaar te verkeren.

Collega’s van de forensische opsporing en recherche doen nu onderzoek in en rond de woning. Ook doen we een buurtonderzoek. Er is geen verdachte aangehouden.

Beelden en informatie

Heeft u iets gezien of gehoord deze nacht in de omgeving van Felbiss in Kerkrade? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact met de politie op. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Camerabeelden kunnen met met hen gedeeld worden via politie.nl/upload.