Doden ongeluk Lekkerkerk en woning Zoetermeer waren gezin

Doden ongeluk Lekkerkerk en woning Zoetermeer waren gezin

Geplaatst op 9 augustus 2022, om 16:11 uur

DEN HAAG (ANP) – De overleden personen die zaterdag zijn gevonden in een woning in Zoetermeer, zijn een 34-jarige man en een 70-jarige vrouw. De 72-jarige man die bij een aanrijding eveneens zaterdag in Lekkerkerk om het leven kwam, was de echtgenoot van de vrouw en de vader van de man. Dat meldt de politie dinsdag.

De 72-jarige man kwam om het leven bij een frontale aanrijding op de N210. Dat ongeval leidde de politie naar zijn huis aan het Kramerplan in Zoetermeer, waar de lichamen van de echtgenote en zoon werden gevonden.

“Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren”, aldus de politie eerder al. Wat er in de woning is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het onderzoek duurt nog voort, laat de politie weten.