Politie onderzoekt verband tussen dodelijk ongeval en twee doden in woning

Politie onderzoekt verband tussen dodelijk ongeval en twee doden in woning

Geplaatst op 7 augustus 2022, om 18:26 uur

ZOETERMEER – In een woning op het Kamperplan in Zoetermeer werden zaterdag aan het eind van middag twee overleden personen aangetroffen. Mogelijk is er een verband tussen de fatale aanrijding in Lekkerkerk en de vondst van de twee doden, meldt Omroep West.

De Telegraaf meldde op basis van bronnen rond het politieonderzoek dat de fatale aanrijding op de N210 in Lekkerkerk leidde naar de vondst van de twee doden. De politie kan dat echter nog niet bevestigen, maar het feit dat er rekening gehouden wordt met een verband, is opmerkelijk.

Buurtbewoners
Ook buurtbewoners zijn bekend met de geruchten dat het doodgereden slachtoffer in Lekkerkerk betrokken is bij de dood van de twee personen in de woning. Volgens een buurvrouw zou het slachtoffer van de dodelijke aanrijding een 72-jarige man zijn die met zijn vrouw en zoon aan het Kamerplan woont.

De politie wil over de leeftijden van de slachtoffers in Zoetermeer als Lekkerkerk echter nog niets kwijt.