82.000 toeschouwers mochten voetbalstadion niet verlaten vanwege verdacht voertuig

Geplaatst op 6 augustus 2022 21:02 uur | Laatst bijgewerkt op 6 augustus 2022 21:12

DORTMUND – Tijdens de voetbalwedstrijd Borussia Dortmund – Leverkusen is een verdacht voertuig aangetroffen op de parkeerplaats. Niemand mocht het stadion verlaten, melden Duitse media.

Tekst loopt door onder de advertentie

Het voertuig werd zaterdagavond rond de 88e minuut van de wedstrijd aangetroffen. Supporters die binnen waren moesten vanwege de politieoperatie binnen blijven. In het stadion waren ook veel Nederlanders aanwezig.

Verdacht voertuig
Het voertuig was zonder inzittende, met een draaien motor, aangetroffen op de parkeerplaats van het stadion. Omdat niet uitgesloten kon worden of het voertuig een bedreiging vormt, werden alle stadionbezoekers binnengehouden.

facebook