Slachtoffer komt onder trekker terecht bij ongeluk

Slachtoffer komt onder trekker terecht bij ongeluk

Geplaatst op 5 augustus 2022, om 12:03 uur

KOOTWIJKERBROEK – op de Laageiderweg in Kootwijkerbroek heeft een ongeval plaatsgevonden waarbij een trekker op zijn kant is belandt.

Rond 10:15 uur ging het mis tijdens een inhaalactie. De bestuurder van de trekker, een oldtimer zonder cabine, zou af hebben willen slaan op het moment dat een ander voertuig aan het inhalen was. Het slachtoffer is onder de trekker terecht gekomen en is daarbij gewond geraakt.

In een aangrenzend weiland is een traumahelikopter geland. Het medisch personeel verleende hulp aan het slachtoffer. Later is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis De Laageinderweg is volledig afgesloten. Politie doet onderzoek.

Foto’s: Daniel Hol/ Persbureau Heitink