Vrouw (75) overleden bij aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 4 augustus 2022 14:28 uur | Laatst bijgewerkt op 4 augustus 2022 16:18

HUISSEN – Op de Stadswal ter hoogte van de Polseweg in Huissen heeft donderdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen en fietser betrokken zijn. Een 75-jarige vrouw uit Huissen kwam daarbij om het leven.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 13:40 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Een fietser was door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een vrachtwagen. De vrachtwagen was kort na het ongeluk al volledig afgeschermd met schermen. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De weg was lange tijd volledig afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Persbureau Heitink

facebook