UPDATE: Dode en gewonde vrouw N18 zijn moeder en dochter

UPDATE: Dode en gewonde vrouw N18 zijn moeder en dochter

Geplaatst op 2 augustus 2022, om 08:29 uur

HAAKSBERGEN – De twee vrouwen, die maandagnacht betrokken waren bij het drama op de N18 bij Haaksbergen, zijn een moeder en haar 36-jarige dochter, meldt RTV Oost. De moeder overleefde de val van het viaduct niet.

Eerste melding van een ongeval
Een taxichauffeur alarmeerde de meldkamer nadat hij de vrouwen aantrof, meldt RTV Oost. Aanvankelijk ging de politie ervan uit dat het ging om een verkeersongeval, maar eenmaal ter plaatse werd vrij snel duidelijk dat het een misdrijf betrof.

Aangehouden

Op het moment dat de politie ter plekke kwam was de moeder reeds overleden. Haar dochter werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Nadat de dochter gister in het ziekenhuis zelf kon vertellen wie zij is en kon vertellen wat er zou zijn gebeurd, werd zij aangehouden. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van haar moeder. In het ziekenhuis wordt ze door de politie bewaakt.

Onderzoek letsel

Zowel de moeder als de dochter hadden ook ander letsel dan alleen van de val van het viaduct. Het onderzoek moet uitwijzen wie dit veroorzaakt heeft. Er wordt onder andere onderzocht of ze zichzelf hebben verwond of dat de en de ander verwond heeft en vervolgens zichzelf.

Getuigenoproep
Een buurtbewoner verteld dat er zondagavond rond 22:00 uur een auto langere tijd heeft stilgestaan op de Hanenbergweg, of deze auto met het delict te maken heeft is onduidelijk. De politie laat weten graag in contact te komen met buurtbewoners. Ook heeft de politie een oproep gedaan aan getuigen die mogelijk meer weten van het incident zich te melden. Elk detail kan waardevol zijn in het belang van het onderzoek.

Foto: Politie