Omgeslagen kano drijft weg uit haven en veroorzaakt gigantische zoekactie

Omgeslagen kano drijft weg uit haven en veroorzaakt gigantische zoekactie

Geplaatst op 31 juli 2022, om 17:35 uur

BOVENKARSPEL –¬†Hulpdiensten zijn op het Markermeer in de buurt bij Bovenkarspel korte tijd aan het zoeken geweest nadat er een omgeslagen kano werd gezien. Meerdere boten, een helikopter en vliegtuig werden ingezet.

Een voorbijganger had rond 13.50 uur de kano zien drijven en schakelde direct de hulpdiensten in. Ook de peddels die bij de kano hoorden werden gevonden. Hierop startte de hulpdiensten een zoekactie.

Niet veel later kregen de hulpdiensten te horen dat er geen mensen vermist waren. De eigenaar van de kano had de kano achter zijn of haar zeilboot vastgemaakt, maar deze was door een nog onbekende reden verloren.

facebook