Hulpdiensten massaal naar ‘polenhotel’ na melding steekpartij

Hulpdiensten massaal naar ‘polenhotel’ na melding steekpartij

Geplaatst op 31 juli 2022, om 07:30 uur

VELP – De hulpdiensten zijn Zondagochtend vroeg massaal opgeroepen voor een steekpartij bij het polenhotel aan de President Kennedylaan in Velp.

 

Even na 04:00 uur kwam de melding binnen. Ter plekke troffen agenten een man aan die een vuistslag in het gezicht had gehad. Ook gaf hij aan dat er nog een slachtoffer op de grond zou liggen in een van de kamers van het hotel. De politie ging hierop bij drie flats naar binnen, maar er werd niemand aangetroffen.

 

Ook de traumahelikopter stond stand-by voor het incident, echter kon deze onverrichte zaken weer retour naar Volkel. Bij het incident is niemand gewond geraakt. De man die ter plekke werd aangetroffen is door de politie verhoord.

Foto’s: Roland Heitink