Explosie bij woning van vriendin Klaas Otto in Den Bosch

Explosie bij woning van vriendin Klaas Otto in Den Bosch

Geplaatst op 31 juli 2022, om 08:38 uur

DEN BOSCH – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een explosie plaatsgevonden bij het huis van de vriendin van Klaas Otto aan de Stapelen in Den Bosch.

Rond 01:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Ter plekke vond een explosie plaats bij de woning van Grada K. Zij is sinds kort de vriendin van crimineel Klaas Otto, Voormalig topman bij motorclub No Surrender.

Onderzoek
Hulpdiensten kwamen ter plekke en hebben de woning gecontroleerd. Omliggende woningen hoefde niet geëvacueerd te worden. De politie doet verder onderzoek naar de explosie.

Camera’s na aanslag

Bij beide huizen zijn na de explosie van dinsdagnacht camerazuilen geplaatst. Hoewel er camera’s hangen, lijkt de dader zich hier nu niets van aan te hebben getrokken. Vermoedelijk heeft deze namelijk zaterdagnacht zijn (vlucht)auto bij een woning aan de Hofstedelaan neergezet. Bij het wegrijden zou de dader bijna een aanrijding hebben veroorzaakt.