UPDATE: Motorrijder (28) verongelukt bij ongeluk met bestelbus

UPDATE: Motorrijder (28) verongelukt bij ongeluk met bestelbus

Geplaatst op 30 juli 2022, om 08:25 uur

NOORDBEEMSTER – De motorrijder die vrijdagmiddag om het leven is gekomen bij een ernstig verkeersongeval met een bestelbus is een 28-jarige man uit de Gemeente Purmerend, meldt de politie zaterdagochtend.

Het ongeluk gebeurde rond 12.50 op de Middenweg (N243) bij Noordbeemster. Door nog onbekende oorzaak raakte het voertuig en de motorrijder met elkaar in botsing. Diverse hulpdiensten waren gealarmeerd om hulp te verlenen aan de motorrijder, waaronder een traumahelikopter. Helaas mocht dit niet meer baten en overleed het slachtoffer aan haar verwondingen.

 

De bestuurder van de bestelbus, een 27-jarige man uit de gemeente Haarlemmermeer, werd in verband met het onderzoek overgebracht naar het politiebureau.