Auto schept twee fietsers en crasht, bestuurder op de vlucht

Auto schept twee fietsers en crasht, bestuurder op de vlucht

Geplaatst op 30 juli 2022, om 10:36 uur

EINDHOVEN – Op de Mecklenburgstraat in Eindhoven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Eén automobilist ging er na het ongeval vandoor.

Rond 04:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte hiervoor uit. Ter plekke heeft door onbekende oorzaak een automobilist twee fietsers geschept, waarna hij er vandoor ging. Tenminste één van de fietsers is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Bestuurder
Na het ongeval ging de automobilist er vandoor, heel ver kwam hij echter niet. De bestuurder crashte 230 meter verderop waarbij hij over de kop vloog en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Hierna is de bestuurder gevlucht en is nog altijd spoorloos.