(foto’s) Vrachtwagen met 96.000 blikjes bier scheurt open

(foto’s) Vrachtwagen met 96.000 blikjes bier scheurt open

Geplaatst op 28 juli 2022, om 12:26 uur

WAARDENBURG – Een vrachtwagen is donderdagochtend zijn lading met ruim 96.000 blikjes bier verloren op de A2 bij Waardenburg.

De trailer, waar de blikjes in stonden, scheurde aan de zijkant open waarna de hele verbindingsweg van de A2 naar de A15 in de richting van Gorinchem bezaaid lag met blikjes bier. Waardoor de trailer is opengescheurd is nog niet bekend. Logistiekbedrijf Simon Loos, de eigenaar van de betreffende trailer, zal later de schade aan het voertuig onderzoeken. De lading aan bier zal waarschijnlijk volledig worden vernietigd. ,,Het is te duur om de lading te sorteren”, zegt een medewerker van Simon Loos tegenover Brabants Dagblad.

Rijkswaterstaat is tot begin van middag bezig geweest met het opruimen van de blikjes.

Foto’s: Bart Meesters