Passant vind stoffelijk overschot in Kraaijenbergse Plassen

Passant vind stoffelijk overschot in Kraaijenbergse Plassen

Geplaatst op 26 juli 2022, om 21:15 uur

KATWIJK – In de zoektocht naar de vermiste Nijmeegse in de Kraaijenbergse Plassen is dinsdagavond een lichaam aangetroffen. Een passant zou het stoffelijk overschot hebben aangetroffen, meldt de politie

De politie kreeg maandagavond een melding binnen over de vermiste vrouw uit Nijmegen, nadat de auto van de vrouw was aangetroffen bij de Kraaijenbergse Plassen zette de politie meteen een zoekactie op. Er werd onder meer gezocht door de brandweer en een politiehelikopter met warmtebeeldcamera, maar dit leverde echter niets op.

 

Dinsdagavond liet de politie weten dat de zoektocht niets had opgeleverd. Enkele uren later meldde de politie dat het lichaam toch is aangetroffen.