Vrouw (23) uit auto geslingerd en overleden bij zware crash

Vrouw (23) uit auto geslingerd en overleden bij zware crash

Geplaatst op 25 juli 2022, om 22:46 uur

HELMOND – Op de Brandevoortse Dreef N270 in Helmond heeft maandagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een 23-jarige vrouw uit Polen kwam daarbij om het leven, laat de politie weten.

Even voor 21:00 uur kwam de melding binnen, waarna vele hulpdiensten uitrukten. De vrouw reed richting Helmond over de N270 toen ze van de weg raakte. Via een verhoogde middenberm werd de auto gelanceerd, vloog over de rijbaan de andere kant op en kwam uiteindelijk aan de overkant in een sloot tot stilstand. Onderweg werd nog een groot ANWB bord geraakt, en werd de vrouw uit haar auto geslingerd.

Omstanders schoten direct te hulp en begonnen de vrouw te reanimeren. Hulpdiensten namen deze taak al snel over. De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar daar overleed ze korte tijd later aan haar verwondingen. De N270 Helmond en Eindhoven was nog tot na middernacht in beide richtingen dicht voor politie onderzoek.

Foto’s: Emergency Response Photographer