Meldingen over ‘Needle Spiking’ bij Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Meldingen over ‘Needle Spiking’ bij Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Geplaatst op 25 juli 2022, om 13:27 uur

NIJMEGEN – Tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen heeft de politie twee meldingen binnengekregen van ‘needle spiking’. De politie zegt, tegenover De Gelderlander, geen hard bewijs te hebben gevonden waardoor er ook niemand vervolgd gaat worden. Tegen die krant zouden nog meer feestgangers hebben verteld met een injectienaald gestoken te zijn.

Een 16-jarig meisje zou nattigheid hebben gevoeld toen haar kaak plotseling begon te trillen. Een vrouw van 18 voelde een prik in de rug.

De politie zegt echter dat er ’tot nu toe geen feiten of omstandigheden gevonden zijn dat iemand gedrogeerd is met behulp van een naald’. Er is dus ook niemand aangehouden en er wordt niet gezocht naar een verdachte.

Foto: Waldie Rutten