Heftige burenruzie: man zwaait met kapmes

Heftige burenruzie: man zwaait met kapmes

Geplaatst op 25 juli 2022, om 03:22 uur

ARNHEM – Op de Arnhemse wijk Geitenkamp heeft zondagavond een heftige burenruzie plaatsgevonden. Daarbij heeft een man gezwaaid met een kapmes.

Rond 22:00 uur kreeg de politie een melding van de ruzie en het dreigen met een kapmes aan de Fazantenweg. Toen ze ter plaatse kwamen met meerdere eenheden hebben ze de deur in weten te rammen. De verdachte vluchtte via de achterkant van zijn woning en sprong van het balkon af. Vervolgens was hij toen in het huis binnen van de buurman waar hij ruzie mee heeft.

Daar zwaaiden deze man nog met kapmes naar de buurman, waarop de buurman naar buiten rende. Uiteindelijk wist de politie daar de verdachte te overmeesteren na het dreigen met het gebruiken van een taser. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Buurtbewoners geven aan dat dit niet de eerste keer is en dat dit al lang speelt. Ze zijn opgelucht dat de politie eindelijk de man meeneemt.

Foto’s: Persbureau Heitink