Charlene (13) uit Maastricht al ruim twee weken vermist

Charlene (13) uit Maastricht al ruim twee weken vermist

Geplaatst op 25 juli 2022, om 16:56 uur

MAASTRICHT/GOES – De 13-jarige Charlene Heij uit Maastricht wordt al ruim twee weken vermist. De politie roept mensen die iets weten zich te melden.

Charlene is voor het laatst gezien in de Severenstraat in de wijk Amby. Op de dag van verdwijning droeg ze een fel roze trainingspak met donkergrijze strepen en zwarte sneakers. Volgens de politie kan ze ook in de gemeente Sittard-Geleen, ook in Zuid-Limburg zijn. Ze verplaatst zich mogelijk in het bijzijn van een of meerdere personen. De politie vraagt iedereen die tips heeft over haar mogelijke verblijfplaats zich te melden.

De politie vraagt iedereen die tips heeft over haar mogelijke verblijfplaats zich te melden.

Foto: Politie