Drama op Veluwemeer: derde lichaam aangetroffen, meisje van 5 jaar

Drama op Veluwemeer: derde lichaam aangetroffen, meisje van 5 jaar

Geplaatst op 22 juli 2022, om 13:01 uur

BIDDINGHUIZEN – In de zoektocht naar de slachtoffers van het kano-ongeluk op het Veluwemeer is vrijdagmiddag ook het vierde slachtoffer aangetroffen. Het 5-jarige meisje was overleden, meldt de politie.

Rond 15:00 uur gisterenmiddag kreeg de meldkamer de melding dat er een kind in het water lag. Hulpdiensten rukten direct uit. Al snel werd duidelijk dat er nog meer mensen in het water zouden liggen. Rond 15.40 uur werd het lichaam van een vrouw aangetroffen. Er is nog geprobeerd haar te reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten.

Gisteravond rond 22:00 uur een werd het tweede lichaam aangetroffen, namelijk de vader. Het lichaam van het 5-jarige meisje werd vrijdagmiddag gevonden. Het 7-jarig meisje, de enige overlevende van dit drama, werd op een boei aangetroffen en ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis.

Video: Omroep Flevoland
foto’s: Persbureau Heitink