Twee zwaargewonden bij botsing op N242 bij Middenmeer

Twee zwaargewonden bij botsing op N242 bij Middenmeer

Geplaatst op 20 juli 2022, om 18:27 uur

MIDDENMEER – Bij een ongeval op de Alkmaarseweg (N242) in Middenmeer zijn woensdagmiddag twee personen zwaargewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur. De personen auto stond achterin de file vanwege een defecte brug die openstond. De bestuurder van het bestelbusje zag de file te laat en reed vervolgens achterop de personenauto. De twee inzittenden van de auto raakten hierdoor bekneld en moesten worden bevrijd door de brandweer.

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht waaronder één met spoed. Een speciaal team van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het incident. Rond 17.30 uur is de weg weer vrijgegeven. De voertuigen zijn opgeruimd en het wegdek is gereinigd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Danielle Rood