UPDATE: Urgente vermissing: 20-jarige Dyshento Kramer vermist na feestje

UPDATE: Urgente vermissing: 20-jarige Dyshento Kramer vermist na feestje

Geplaatst op 18 juli 2022, om 21:05 uur

TILBURG – In Tilburg wordt Dyshento Kramer (20) vermist. Hij was in de nacht van zaterdag op zondag aanwezig op een feestje aan de Benthuizenstraat. Daar ging hij om halfzes weg, toen het licht werd. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’.

Zijn snapchat was het laatst online om 05.45 uur langs het kanaal ter hoogte van de Leidschendamstraat, daarna stond de telefoon uit. Meldt de politie op Instagram.

Sindsdien is er niets meer van Dyshento vernomen. Dyshento was gekleed in een wit shirt, blauwe korte broek met gaten en witte nikes. Fietste op een groen/zwarte damesfiets.

Rond 21.00 uur heeft de politiehelikopter over het gebied gevlogen waar Dyshento voor het laatst is gelokaliseerd. Helaas zonder resultaat.

Maandag ging de zoektocht naar Dyshento Kramer door. Zo werd er in en langs het Wilhelminakanaal in Tilbug gezocht omdat de jongen die route zou hebben afgelegd op weg naar huis. Bij de zoekactie in en om het kanaal werden meerdere reddingshonden ingezet. Vanwege de hitte moest de zoekactie met de reddingshonden worden stopgezet. Familie, bekenden en politie zoeken maandagavond verder.

Foto: Instagram politie Reeshof