Man (34) om het leven gekomen bij ongeval; 18-jarige aangehouden

Man (34) om het leven gekomen bij ongeval; 18-jarige aangehouden

Geplaatst op 16 juli 2022, om 19:30 uur

Capelle aan den IJssel – Een 34-arige man uit Capelle aan den IJssel is zaterdagmiddag even na 13:00 uur om het leven gekomen bij een ongeval op de Hoofdweg. De andere betrokken bestuurder, een 18-jarige man uit Vlaardingen raakte gewond en is aangehouden. De hoofdweg was een tijd afgesloten voor onderzoek.

Hulpdiensten verleenden nog eerste hulp aan de bestuurder van de auto komende vanaf de Schollevaarse Dreef, maar dit mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plekke. De Vlaardinger is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd en zal op een later moment worden gehoord.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Bel dan naar 0900-8844 en vraag naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer.