Getuigenoproep: Ongeluk kruising Industrielaan en Boompjesgoed

Getuigenoproep: Ongeluk kruising Industrielaan en Boompjesgoed

Geplaatst op 14 juli 2022, om 20:54 uur

VEENENDAAL – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeluk tussen een auto en een fietser op de kruising Industrielaan/Boompjesgoed donderdagochtend rond 7 uur. Hierbij is de fietser zwaar gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek.

De automobilist reed op de Industrielaan. De fietser kwam uit de richting Ambachtslaan en stak over richting Boompjesgoed. Hierbij is de fietser in botsing gekomen met de auto. De fietser is een 50-jarige man uit Nijmegen. De automobilist, een 25-jarige man uit Krommenie, is aangehouden.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk en roept getuigen op om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u mogelijk camerabeelden? En heeft u nog niet eerder met de politie gesproken? Dan komet de politie graag met u in contact!