Hond overleden na flinke woningbrand in Tilburg

Hond overleden na flinke woningbrand in Tilburg

Geplaatst op 12 juli 2022, om 10:13 uur

TILBURG – Aan de Brasemstraat in Tilburg heeft dinsdagochtend een flinke woningbrand gewoed, hierbij is een hond om het leven gekomen. De brand is vermoedelijk ontstaan door een tent in de achtertuin die tegen een van de woningen aan stond, de brand sloeg daarna over naar omliggende huizen.

De toegesnelde brandweer heeft het vuur onder controle weten te krijgen, hierbij werden dakpannen weggehaald om zo ook onder het dak te kunnen blussen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was er niemand in de tent aanwezig toen de brand uitbrak. De bewoners wisten hun huizen op tijd te verlaten.

Twee mensen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis omdat zij rook hadden ingeademd. De brand trok veel bekijks van omwonenden. De omgeving rond de woningen is afgezet door de politie.

Foto’s: Toby de Kort