A12 afgesloten na ongeval, verkeerschaos rondom Arnhem

A12 afgesloten na ongeval, verkeerschaos rondom Arnhem

Geplaatst op 12 juli 2022, om 14:13 uur

ARNHEM – Op de A12 vanaf Knooppunt velperbroek richting Duitsland is de snelweg afgesloten na een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen ter hoogte van de IJsselbrug in Arnhem.

Even na 12:30 uur vond het ongeval plaats, waarna meerdere hulpdiensten uitrukten. Ter plekke heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De vrachtwagen heeft bij het ongeval een scheur in de dieseltank opgelopen en lekte op de weg. De automobilist is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De file rond het velperbroekcircuit zal vanmiddag nog enige tijd duren omdat de volle dieseltank bijna volledig is leeggelopen. De ANWB meldde rond 13:50 uur een file van 7 kilometer met een vertraging van zeker 90 minuten.

Foto’s : Roland Heitink