Politie zoekt getuigen van schietincident

Politie zoekt getuigen van schietincident

Geplaatst op 10 juli 2022, om 12:32 uur

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een schietincident aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam is op zaterdagavond een 29-jarige man uit Groot Ammers-gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar een ziekenhuis overgebracht, zijn verwonding was niet levensbedreigend.

De politie startte direct een onderzoek en hield drie mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij het voorval. Een 25-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam en een 27-jarige plaatsgenoot werden dezelfde avond in Voorburg aangehouden. Een 68-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam werd die avond in zijn woonplaats gearresteerd. De drie verdachten zitten vast en worden verhoord. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en onderzoekt wat er precies gebeurd is.

Getuigen en beelden welkom
Was u getuige van het incident  of heeft u beelden van bijvoorbeeld een dashcam of telefoon? Bel dan de politie op 0900-8844 en deel uw informatie.