Getuigen gezocht na steekincident

Getuigen gezocht na steekincident

Geplaatst op 10 juli 2022, om 09:55 uur

DEN HAAG – Na een melding van een steekincident trof de politie zondagnacht rond 1:15 uur aan de Hoog Buurlostraat een gewonde man aan. Het slachtoffer werd met meerdere steekwonden vervoerd naar het ziekenhuis. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer eerder die avond mogelijk als verdachte betrokken was bij een geweldsincident bij een café aan de Apeldoornselaan. Hij, een 52-jarige man uit Den Haag, is in het ziekenhuis als verdachte aangehouden en wordt door rechercheurs gehoord.

Direct nadat het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis startte de politie een onderzoek. Hieruit blijkt dat de 52-jarige man vermoedelijk tijdens de eerdere ruzie zelf instak op andere persoon of personen. De politie onderzoekt beide incidenten.

Was u getuige van of betrokken bij de ruzie bij een café?

Zag u het steekincident waarbij de 52-jarige Hagenaar gewond raakte? De politie zoekt ook getuigen van de ruzie in of bij een café aan de Apeldoornselaan in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli. Of kent u personen die bij deze ruzie betrokken waren? Of kent u een slachtoffer die daar door die ruzie gewond raakte? Neem dan contact met ons op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000. Ook zoekt de politie camerabeelden waarop de geweldsincidenten te zien zijn.