VERMIST: Arther Isaac is vermist uit verzorgingstehuis: 19 juni voor het laatste gezien

VERMIST: Arther Isaac is vermist uit verzorgingstehuis: 19 juni voor het laatste gezien

Geplaatst op 9 juli 2022, om 20:12 uur

AMSTERDAM – De politie is dringend op zoek naar de vermiste Arther Isaac. De 75-jarige Amsterdammer is 19 juni voor het laatst gezien vanuit het verzorgingstehuis waar hij woont.

Arther was op dat moment in Amsterdam-Zuidoost, zo meldt de politiewoordvoerder. Het is onbekend in welke richting hij daarna is vertrokken. Volgens de politie kan hij vanwege een medische conditie in gevaarlijke situaties verzeild raken.

Signalement
Arther is te herkennen aan zijn opvallende lengte van 1.90 meter, magere postuur en grijze baard. Hij draagt vaak vesten met capuchon en wijde broeken. Op dit moment zou hij blauwe schoenen moeten dragen. Mogelijk reist hij met het openbaar vervoer, maar hij gebruikt geen OV-kaart.

Mensen die Arther hebben gezien, kunnen via 0800-6070 contact opnemen met de politie.