Scooterrijder overleden na aanrijding fietser

Scooterrijder overleden na aanrijding fietser

Geplaatst op 3 juli 2022, om 10:35 uur

Hardinxveld-Giessendam – Zaterdagmiddag vond op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam een aanrijding plaats tussen twee fietsers en een scooter. De opzittenden van de scooter en één van de fietsers raakten gewond. De bestuurder van de scooter overleed later in de avond alsnog aan zijn verwondingen.

De twee fietsers en de scooter kwamen uit tegengestelde richtingen. Bij het passeren hebben armen en/of sturen elkaar geraakt, waardoor allen ten val zijn gekomen. De bestuurder van de scooter, een 57-jarige man uit Dordrecht, was zwaar gewond. De vrouw die achterop de scooter zat, een 54-jarige vrouw uit Dordrecht, raakte ook gewond evenals één van de fietsers, een 57-jarige man uit Zwijndrecht.

Alledrie de gewonden zijn vervoerd naar het ziekenhuis, waar de bestuurder van de scooter later alsnog aan zijn verwondingen is overleden.