Ruzie mondt uit in steekincident Hoekeindseweg

Geplaatst op 3 juli 2022 11:13 uur | Laatst bijgewerkt op 3 juli 2022 11:13

BERGSCHENHOEK – Zaterdagavond liep een ruzie over drank volledig uit de hand aan de Hoekeindseweg in Bergschenhoek. Twee mannen belandden in een steekincident. De politie hield er eentje aan en de ander is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst loopt door onder de advertentie

zaterdagavond iets voor 23.00 uur toen de politie de melding kreeg. Er was iemand behoorlijk gewond aan zijn onderarm. De ambulancedienst en politie waren er snel en kregen het verhaal al vlug helder via getuigen. Er was een ruzie ontstaan tussen de twee mannen, waarbij was gestoken. De onenigheid had te maken met een drankje.

Het slachtoffer, een 36-jarige man, raakte gewond aan zijn onderarm. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar. De verdachte is aangehouden, het gaat om een 52-jarige Pool. Hij wordt vandaag verhoord.