Man overlijdt op straat na steekincident in Delft

Man overlijdt op straat na steekincident in Delft

Geplaatst op 3 juli 2022, om 02:00 uur

DELFT – Rond middernacht, in de nacht van zaterdag op zondag, heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Oostblok in Delft. Hierbij is het slachtoffer overleden.

Het steekincident werd rond middernacht gemeld, waarna onder andere de traumahelikopter ter plekke ging. Ondanks de inspanningen van alle hulpdiensten, heeft het slachtoffer het incident niet overleefd. De man is op straat overleden. De identiteit van het slachtoffer, is nog niet bekend.

Verdachte gewond
Politieagenten hebben al snel een verdachte weten aan te houden in een woning. Wat de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer is, is ook nog niet bekend. Wel zou de verdachte ook gewond zijn geraakt en is deze door een ambulance, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie verricht ter plekke uitgebreid onderzoek.