Man aangehouden voor beschieten personen

Man aangehouden voor beschieten personen

Geplaatst op 2 juli 2022, om 13:28 uur

Haarlem – De politie heeft vrijdagavond, rond 21.30 uur op de Waarderweg een 18-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van het beschieten van een aantal voorbijgangers in Haarlem, de afgelopen week.

Surveillerende agenten zagen de man op een elektrische fatbike rijden in de Waarderpolder en herkende hem op basis van een signalement. Dat na onderzoek bij de politie bekend was. Bij controle bleek hij in het bezit van een balletjespistool. Dat is in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

De recherche roept mensen op die hier ook slachtoffer van zijn geworden en nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 onder vermelding van onderstaand nummer.

2022131806