Geen aanwijzing misdrijf bij dode vrouw Rosmalen, zoon vrijgelaten

Geen aanwijzing misdrijf bij dode vrouw Rosmalen, zoon vrijgelaten

Geplaatst op 1 juli 2022, om 17:43 uur

Rosmalen – Er zijn geen indicaties dat de vrouw die woensdagavond dood in haar woning in Rosmalen werd aangetroffen, slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. Haar zoon, die voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood werd aangehouden, is in vrijheid gesteld. Hij is geen verdachte meer.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was van een natuurlijk overlijden zijn we een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw kwam niet meteen vast te staan en daarom hielden we rekening met meerdere scenario’s. 

Geen verdachte meer
De 40-jarige zoon van de overleden vrouw werd die avond aangehouden. Vandaag werd de man in vrijheid gesteld, nadat uit het onderzoek en de sectie was gebleken dat de vrouw zeer waarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven was gekomen.