Doorrijder (25) meldt zich na aanrijding, slachtoffer (66) in kritieke toestand

Doorrijder (25) meldt zich na aanrijding, slachtoffer (66) in kritieke toestand

Geplaatst op 1 juli 2022, om 14:05 uur

NIJMEGEN – Op de Weurtseweg in Nijmegen is donderdag aan het eind van de middag is een fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding.

Rond 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een automobilist had de fietser geschept, waarna hij er vandoor ging. Onder andere een traumahelikopter kwam ter plaatse. Een 66-jarige fietser raakte zwaargewond en is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilist
De bestuurder, één 25-jarige man uit Arnhem, reed na het ongeval door. De auto werd niet veel later aangetroffen op een bedrijventerrein aan de Mercuriusstraat in Nijmegen. De 25-jarige Arnhemmer heeft zich in de nacht van donderdag op vrijdag zich gemeld op het politiebureau in Arnhem.

Foto’s: Persbureau Heitink