Vrouw uit de auto geslingerd bij ongeluk op terugweg van bruiloft

Vrouw uit de auto geslingerd bij ongeluk op terugweg van bruiloft

Geplaatst op 27 juni 2022, om 09:26 uur

ELSENDORP – Op de Elsendorpseweg in Elsendorp is in de nacht van zondag op maandag uit haar auto geslingerd bij een ongeluk.

De automobiliste raakte van de weg en botste tegen lantaarnpaal, waarna de auto tollend tot stilstand komt. In de auto zaten een aantal mensen die van een bruiloft af kwamen. Een vrouw probeerde via het raam van het achterportier uit de auto te klimmen. Een naderende auto zag dit te laat en reed in op het portier waar de dame in kwestie half uit het raam hing.

De vrouw is hierdoor uit de auto geslingerd. Ze raakte gewond en is met onbekend e verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De andere mensen en de bestuurder van de andere auto komen met de schrik vrij. De weg is voor enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Walter van Bussel