Vermiste jongeman uit Driel is weer thuisgekomen: “Hij maakt het goed”

Vermiste jongeman uit Driel is weer thuisgekomen: “Hij maakt het goed”

Geplaatst op 27 juni 2022, om 13:33 uur

DRIEL – De jongeman die is sinds zaterdag 27 juni vermist was vanuit Driel, is afgelopen maandag weer thuisgekomen. De familie en vrienden van de jongeman maakten zich ernstige zorgen tot hij opeens weer thuis verscheen.

De familie en vrienden van de jongeman maakten zich ernstige zorgen en plaatsten een oproep op Facebook. Ook hadden ze in de tussentijd de politie ingeschakeld. Maandag kwam de jongeman weer thuis en ‘hij maakt het goed’, zo vertelt de opgeluchte vader van de vermiste jongeman. Waar de jongeman in de tussentijd geweest is, wordt niet bekend gemaakt.

De vader bedankt namens de familie en vrienden iedereen voor het delen en meedenken in de zoektocht.