Fotoserie: Protesterende boeren blokkeren A67 bij Liessel

Fotoserie: Protesterende boeren blokkeren A67 bij Liessel

Geplaatst op 27 juni 2022, om 15:45 uur

Verschillende snelwegen zijn sinds het begin van de middag geblokkeerd geweest door protesterende boeren. Het gaat onder meer om de A67 bij Liessel en de A2 bij Best. De politie kon voorkomen dat de boeren ook bij knooppunt Paalgraven de A50 op zouden gaan.

De A67 bij Liessel is sinds halfdrie vanmiddag volledig vrijgegeven. De weg was daar sinds 12.30 uur geblokkeerd door protesterende boeren. Die willen hiermee hun stikstofprotest kracht bijzetten. De afsluiting leidde tot een kilometerslange file. Ook op de A2 en A50 vinden blokkades plaats.

Hieronder een fotoserie van de protesterende boeren op de A67 bij Liessel:

Foto’s: Harrie Grijseels