Politie zoekt getuigen van verkeersongeval waar 18-jarige ernstig gewond raakte

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval waar 18-jarige ernstig gewond raakte

Geplaatst op 24 juni 2022, om 13:15 uur

Rotterdam – De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een verkeersongeval dat op 22 juni 2022 bij de kruising Maasboulevard-Oosterkade in Rotterdam plaatsvond. Bij het ongeval raakte een 18-jarige fietser uit Rotterdam ernstig gewond.

Op de bewuste woensdagavond botsten de fietser en een 24-jarige scooterrijder uit Rotterdam rond 19.15 uur bij de kruising op elkaar. De scooterrijder liep wat kleinere verwondingen op; de fietser had een flinke wond aan zijn knie én een gebroken kaak.

Meer getuigen
De politie heeft met één getuige gesproken, maar het is bekend dat er meer mensen bij waren die mogelijk iets gezien hebben. De politie wil hen graag spreken! Ook wie beelden heeft van het ongeval, bijvoorbeeld van een dashcam of bewakingscamera wordt ook van harte uitgenodigd om contact met de politie te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar Team Verkeer van de politie in Rotterdam.