Slachtoffertje van steekpartij blijkt pas 11 jaar oud

Slachtoffertje van steekpartij blijkt pas 11 jaar oud

Geplaatst op 23 juni 2022, om 22:15 uur

APELDOORN – Het minderjarige slachtoffer dat donderdagmiddag gewond raakte bij een steekincident in Apeldoorn, blijkt een 11-jarige jongen. Dat meldt RTL tv-programma 112Vandaag.

Het incident vond even na 15:30 uur plaatst bij een woning in een flat aan de Pythagorasstraat. De jongen zou door zijn buurman in zijn rug te zijn gestoken, waarna hij naar de school om de hoek is gelopen en werd opgevangen. Een ambulance kwam ter plekke en heeft de 10-jarige meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is onbekend.

De verdachte, een man, is kort na het incident aangehouden. De politie doet onderzoek naar het incident. Volgens het TV programma 112Vandaag zou er al sinds vorig jaar meldingen zijn gemaakt bij de politie over de verdachte.