Man toont geslachtsdeel in bedrijfsauto: ontslag op staande voet

Man toont geslachtsdeel in bedrijfsauto: ontslag op staande voet

Geplaatst op 21 juni 2022, om 12:29 uur

Een werknemer die met een ontbloot onderlichaam in zijn bedrijfsauto zat, is zijn baan kwijt. Hij zou aan een voorbijgangster hebben gevraagd om zijn geslachtsdeel vast te houden. De man ontkent dat het incident heeft plaatsgevonden, maar de rechter gelooft dat niet.

“Lieverd, wil jij mijn piemel vasthouden”, zou de man zittend in het voertuig, tegen de vrouw hebben gezegd. Zij zou op dat moment hebben gezien dat zijn geslachtsdeel ‘stijver dan stijf’ was.

De vrouw beklaagde zich bij de werkgever, en deed aangifte bij de politie. De werkgever ontsloeg de man daarop op staande voet. De werknemer ging daar echter niet mee akkoord, en stapte naar de rechter. Volgens de werknemer heeft de vrouw een valse verklaring afgelegd. De rechter denkt hier anders over.