Lichaam aangetroffen ‘onder verdachte omstandigheden’ in woning

Lichaam aangetroffen ‘onder verdachte omstandigheden’ in woning

Geplaatst op 20 juni 2022, om 23:16 uur

DOETINCHEM – In een woning aan de Trashorst in Doetinchem is maandag een overleden persoon aangetroffen in een woning. De politie spreekt van ‘verdachte omstandigheden’.

De politie meldde de vondst rond 21:40 uur, waarna de politie met meerdere wagens ter plekke waren. Ook was er een PD-Unit neergezet, die over het algemeen alleen ernstige delicten of bij misdrijven ter plekke komt. Dit is een mobiel kantoor vanuit waar de politie onderzoek kan verrichten. Ook zijn er meerdere busjes van de forensische opsporing aanwezig.

Rondom de woning wordt alles afgezet met hekken. De politiewoordvoerder laat weten nog niets te kunnen vertellen over het incident. De politie ter plekke vertelt echter dat het lichaam onder verdachte omstandigheden is aangetroffen op een bovenverdieping van het woonhuis. Ook vertelt hij dat ‘iemand melding heeft gemaakt dat er al enige tijd geen beweging was geweest in de woning.’

Later meer…

foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink