Drie gewonden bij autocrash in Eindhoven

Drie gewonden bij autocrash in Eindhoven

Geplaatst op 19 juni 2022, om 10:18 uur

EINDHOVEN Bij een ernstig ongeval in de nacht van zaterdag op zondag op de Docter Berlagelaan in Eindhoven zijn drie gewonden gevallen. Een van de gewonden zou zwaar lichamelijk letsel hebben opgelopen.

Een auto kwam vanaf de richting Europalaan en miste aan flauwe bocht. Hierbij is de auto door een middenberm gevlogen en tegen een boom aan gebotst. Hierbij maakte de auto door de klap een bocht van 180 graden en kwam op de andere weghelft tot stilstand.

De klap was dusdanig groot dat een wiel van de auto afbrak. Omdat een van de inzittende zwaar lichamelijk letsel opliep heeft de politie onderzoek naar het ongeval gedaan. De bestuurder zou volgens een getuige mogelijk onder invloed geweest zijn.

Foto’s: Dave Henderiks