Medewerker (25) zorginstelling gewond bij steekincident; 73-jarige aangehouden

Medewerker (25) zorginstelling gewond bij steekincident; 73-jarige aangehouden

Geplaatst op 15 juni 2022, om 17:20 uur

Rotterdam – Een 25-jarige man uit Spijkenisse raakte woensdagochtend gewond bij een steekincident in een zorginstelling aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Een 73-jarige cliënt wordt verdacht van betrokkenheid en is aangehouden.

Even na 10:00 uur werd melding gemaakt van het incident. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan de gewonde medewerker, maar ook aan de 73-jarige verdachte die zelf ook gewond raakte. Toen dit mogelijk was, zijn beiden naar een ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Naar de toedracht is een onderzoek ingesteld. De impact is groot en voor alle betrokkenen, medewerkers en cliënten van de zorginstelling, is slachtofferhulp geregeld.