Muziekleraar aangehouden op verdenking van ontucht

Muziekleraar aangehouden op verdenking van ontucht

Geplaatst op 14 juni 2022, om 17:53 uur

Beverwijk – De politie heeft zaterdag 11 juni een man uit Beverwijk aangehouden op verdenking van ontucht met minderjarigen. De man is ingesloten, verhoord en voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Twee aangiften en een melding
De aangehouden Beverwijker is muziekleraar en hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met minderjarigen tijdens het geven van muzieklessen. Bij de politie liggen twee aangiften en één melding van in totaal drie slachtoffers.

De verdachte is ingesloten en op maandag 13 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft de verdachte in bewaring gesteld.

 

Melding doen van seksueel misbruik
Ben je slachtoffer van seksueel misbruik en wil je aangifte of een melding doen? Of wil je weten wat de politie doet om slachtoffers van seksueel misbruik te helpen? Hier vind je alle informatie -> informatie seksueel misbruik. Ook kun je terecht bij het Centrum Seksueel Geweld

 

 Opm: In verband met de privacy van alle betrokkenen wordt de leeftijd van zowel de slachtoffers als van de aangehouden verdachte niet vrijgegeven.