Man rijdt door na aanrijding scooter

Geplaatst op 14 juni 2022 09:31 uur | Laatst bijgewerkt op 14 juni 2022 11:50

Hulst – Een 45-jarige bestuurder is maandagavond 13 juni aangehouden nadat hij zou zijn doorgereden na een aanrijding met een scooter.

Tekst loopt door onder de advertentie

Agenten ontvingen rond 21.10 uur de melding dat op het Stationsplein een scooterrijder zou zijn aangereden en dat de bestuurder zou zijn doorgereden. De scooterrijder is niet gewond geraakt. Melder en getuigen gaven signalement en type auto door. Op het Cornelis de Vosplein treffen ze de vermoedelijke bestuurder aan. Hij weigerde zich te legitimeren en weigerde ook mee te werken aan een ademonderzoek. Tijdens zijn aanhouding verzette hij zich, schold hij de agenten uit en riep bedreigingen naar hen. Hij is ingesloten voor verhoor.