Persoon gewond geraakt nadat explosief afging voor woning

Geplaatst op 12 juni 2022 08:09 uur | Laatst bijgewerkt op 12 juni 2022 12:08

Sittard – In de nacht van zaterdag op zondag 12 juni is er aan de Augustinessenhof in Sittard een explosief ontploft. Hierbij is een persoon gewond geraakt die tevens is aangehouden.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 03:30 uur ontving de politie een melding dat er iets ontploft zou zijn voor een woning in Sittard. Ter plaatse troffen zij een gewond persoon aan. Deze persoon is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. Zoals nu bekend heeft er géén brand gewoed en is er géén schade aan de woning.

De politie doet onderzoek naar de ontploffing en is daarom op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Was u getuige of heeft u meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.