16 & 24-jarige aangehouden na overval snackbar

16 & 24-jarige aangehouden na overval snackbar

Geplaatst op 7 juni 2022, om 13:04 uur

Utrecht – In het onderzoek naar een gepleegde overval op een snackbar aan het Lodewijk Napoleonplantsoen op donderdagavond 12 mei, heeft de politie op dinsdag 7 juni twee verdachten aangehouden. Beelden van de verdachten werden op 25 mei getoond in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.

De snackbar werd op donderdagavond 12 mei 2022 rond 23:45 uur overvallen door twee verdachten. De twee mannen liepen de snackbar binnen met ieder een pistool in de hand. Het bedreigde aanwezige personeel werkte mee en de overvallers gingen er snel met de buit vandoor.

De recherche stelde direct een groot onderzoek in naar de identiteit van de verdachten en zette daarbij ook het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht in. Het onderzoek en de media-aandacht leidde tot de arrestatie van twee verdachten. Het gaat om een 16-jarige man uit Limmen en een 24-jarige man uit Utrecht. Zij zitten beide nog vast en worden verhoord.