Drie dronken mannen vallen Oekraïense vluchtelingen lastig

Drie dronken mannen vallen Oekraïense vluchtelingen lastig

Geplaatst op 5 juni 2022, om 09:18 uur

Schoondijke – Agenten hebben aan de Buys Ballotstraat drie mannen aangehouden. Ze waren dronken en vielen Oekraïnense vluchtelingen lastig die in een pand in de straat worden opgevangen.

De politie kreeg zaterdag 4 juni rond 23.15 uur melding van een mogelijke vechtpartij bij het pand. Toen ze daar aankwamen was er geen sprake van een vechtpartij. Wel waren er drie dronken mannen die daar vrouwen en kinderen lastig vielen. Het drietal, vermoedelijk afkomstig uit Polen, luisterde niet naar de agenten en een van hen kwam zelfs agressief op ze afgestapt. De dienders hebben daarom hun wapenstokken gebruikt en de mannen besproeid met pepperspray. Daarna konden ze worden aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en openbare dronkenschap. De drie dronkaards zijn in een cel ingesloten om te ontnuchteren.